Menolippu Arkhamiin

Vain Cylon pelaisi lautapelejä

Menolippu Arkhamiin

Blogista ja kirjoittajista

Menolippu Arkhamiin on neljän lautapelien ystävän yhteinen blogi, jossa kirjoitamme pelaamistamme peleistä. Yhdessä kokoelmamme on jo melko laaja, ja kattaa monta lajityyppiä.

Fainttos

Olen harrastanut lautapelejä varsinaisesti varmaan vuodesta 2011 alkaen, ja ennen sitä lautapelikokoelmaani kuuluivat ne kaikkien tuntemat Afrikan tähdet ja Monopolit. Pidän peleistä, joissa on syvyyttä, kuten Arkham ja Eldritch Horror, Mansions of Madness ja Betrayal at the House on the Hill. Lisäksi pelattavuudellaan muusta pelimassasta erottuvat pelit ovat mieleeni, kuten vaikkapa Nuns on the Run tai Once Upon a Time. Roolipelejä en ole kauheasti pelannut, mutta mielelläni niitäkin haluaisin tulevaisuudessa enemmän kokeilla.

Schaduw | BoardGameGeek

Olen ihan pienestä asti rakastanut lautapelien pelaamista ja niistä ajoista ovat vaihtuneet lähinnä pelattavat pelit ja peliseura. Tykkään erityisesti yhteistyöpeleistä, mutta myös sellaisista, joissa saa keskittyä rauhassa omiin strategioihinsa ilman toisten pelaajien pelin ylenpalttista sabotoimista. Lautapeleissä kiinnostavat teemat ja kaunis ulkomuoto vetävät puoleensa kovasti, mutta eivät kuitenkaan ole mikään edellytys sille, että pitäisin pelistä. Tykkään paljon myös pienistä, helposti mukana kuljetettavista korttipeleistä.

ToriSohva

Lautapelinyyppä, jonka lautapelikokoelma mahtuu toistaiseksi kenkätelineeseen. Pidän liian monimutkaisista säännöistä ja kaikenlaisesta tilpehööristä peleissäni. Parhaiten iskevät pelit, joissa on vahvasti mukana jokin kiinnostava teema, asetelma tai tarina, mistä syystä klassiset pelit eivät niin pure. Tykkään Fantasy Flightista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>